Aanstelling Guno Castelen tot teamlid Financiële Commissie Caribbean Football Union (CFU)

Guno Castelen aangesteld tot teamlid Financiële Commissie Caribbean Football Union (CFU)

Op 27 januari jl. heeft de Caribbean Football Union (CFU) op voordracht van de SVB drs. Guno Castelen aangesteld als lid van de Financiële Commissie van de CFU.
Dit is een commissie binnen het financieel/ juridisch team van de CFU, waarmee de organisatie duidelijk investeert in innovatie. Als commissie lid is Castelen te samen met 4 andere leden verantwoordelijk voor de ontwikkeling en inhoudgeving van nieuwe doelstellingen binnen de CFU die onder leiding van Theresa Pitcairn, CFU’s Administrative Consultant, een grondige reorganisatie van het instituut heeft ingezet.

De Commissie waartoe Castelen behoort zal als taak hebben het bestuur van de CFU te adviseren in aangelegenheden op het vlak van de Financiële planning en de monitoring en evaluatie van zaken op het gebied van onder meer, maar niet beperkt tot, budgettering, investeringen, Asset Management en Financieel Management.

Castelen is Econoom en Jurist en een opgeleide professional met ervaring in diverse branches.
Een gepassioneerde ‘bouwer’ met bewezen kennis en resultaten in de vakgebieden projectmanagement, Finance & law development en general management.
Sinds 2015 is hij actief bij de SVB in de rol van adviseur en marketing- en contract manager
Met de aanstelling van Guno Castelen verwacht de CFU nog beter invulling te kunnen geven aan haar positie als toonaangevende bond in voetbal in het Caraïbische gebied. Ook kiest de organisatie duidelijk voor de diensten van Castelen vanwege zijn verdiensten binnen de SVB.

P