CONCACAF- en FIFA vertegenwoordigers in Suriname omtrent wijziging SVB – statuten.

Op donderdag 27 april 2023 zijn FIFA – vertegenwoordiger Sophia Malizia en CONCACAF – vertegenwoordiger Howard Mac Intosh net als vorig jaar wederom in Suriname; het tweetal vertoefde reeds hier in verband met de wijzigingen die in de statuten van de SVB moeten plaatsvinden en de verplichte opzet van een profleague voor de toekomst van internationaal clubvoetbal.

Malizia en Mac intosh zijn er voor de monitoring van het geheel en zullen tesamen met de leden en aspirant-leden ingaan op opgestuurde vragen, suggesties en opmerkingen met betrekking tot de concept wijziging van de statuten. Deze werden op 14 april reeds gedeeld met de leden/ aspirant-leden, die dan ook voldoende tijd hadden alles door te nemen.

Om tenslotte tot blijvende statuten te komen, komt er op zaterdag 29 april een generale meeting met de vertegenwoordiging van de CONCACAF en de FIFA om de concept statuten in zijn geheel door te nemen, te behandelen en tot de officieele aanname van de gewijzigde SVB – statuten te kunnen komen.

 

P