MAANDAG 6 AUGUSTUS 2018 20.30 UUR ALMERE CITY – SURINAME (NATIO)

Nieuwe grasmat 6 augustus in gebruik tegen nationale ploeg Suriname

Almere City FC neemt op maandag 6 augustus het nieuwe natuurgrasveld in gebruik met een oefenwedstrijd tegen de nationale selectie van Suriname.

Bondscoach Dean Gorré bereidt Suriname in Nederland voor op de Nations League en gebruikt de wedstrijd tegen de play-off finalist van het seizoen 2017-2018 om zijn mannen serieus aan het werk te zien. De wedstrijd in Yanmar Stadion trapt af om 20.30 uur.

Kaarten voor het treffen tussen Almere City FC en Suriname kosten 10 euro. Seizoenkaarthouders mogen op vertoon van de seizoenkaart 2018/2019 gratis naar binnen. Losse kaarten zijn te bestellen via de site www.Almerecity.nl

Surinaamse gezelligheid
Suriname kan in de regio Almere en Amsterdam bogen op een enorme achterban. De wedstrijd is een dag na het immens populaire en multiculturele Kwaku Festival geprogrammeerd, zodat niemand wat hoeft te missen van beide spektakelstukken. De invloeden van het Kwaku Festival zie je ook bij het Yanmar Stadion terug, met diverse Surinaamse hapjes en drankjes op het supportersplein.

Nieuwe grasmat en lichtinstallatie
Voor Almere is het de eerste test op het hoofdveld, sinds eind mei het kunstgras in het Yanmar Stadion werd vervangen door natuurgras. Almere City FC supporters beleven op deze maandagavond echter nog een primeur. De betaald voetbalclub neemt deze avond ook voor het eerst de nieuwe LED-lichtinstallatie in gebruik.

YANMAR STADION
Competitieweg 20, 1318 EA Almere.
Kaartverkoop via www.almerecity.nl
Aan de deur vanaf 18:30 uur €10,-  

Redactie

 

P