Natio met 18 spelers op trainingskamp naar Nederland!

P E R S B E R I C H T

Bondscoach Dean Gorré heeft 18 voetballers uitgenodigd voor het trainingskamp in Nederland van 29 juli tot 9 augustus 2019. Natio vertrekt met 18 spelers en rekent op vier spelers die zich later aansluiten bij de groep; Gleofilio Vlijter, Roscello Vlijter, Dimitri Apai en Serginho Profijt. Natio zal tijdens deze trainingskamp in Nederland beschikken over een selectie van 22 spelers. Opvallend is de selectie van de 16 jarige Zerguinho Deira in de selectie van Gorré. De spelers van Robinhood hebben Concacaf verplichtingen en Invenzo Comvalius krijgt geen toestemming van zijn club.

Natio start in Nederland met de voorbereiding op het Nations League toernooi van september/oktober en november 2019. Tijdens deze trainingskamp oefent Natio tegen Almere City (2 augustus), Telstar (6 augustus) en RKSV Leonidas (8 augustus). ‘’We gebruiken deze trainingskamp om onze speelwijze door te ontwikkelen en met de spelers te praten over hoe ze de komende periode kunnen invullen’', zegt Gorré. In September moet alles klaar zijn, we moeten zorgen dat ze dan fris en fit aan het Nations league toernooi kunnen beginnen.

Alleen als je het maximale geeft is de kans het grootst dat je succesvol bent. In dat licht is Gorré verrukt dat Natio tegen deze profclubs kan oefenen. Deze wedstrijden zijn juist geschikt om zo vlak voor het toernooi snel weer in het juiste ritme te komen. De tijd die we tijdens de trainingskamp met elkaar spenderen is belangrijk om nog hechter naar elkaar te groeien. We proberen vervolgstappen te maken in onze fysieke gesteldheid en stappen te maken ten opzichte van onze speelstijl. Ook geeft deze trip de gelegenheid voor een aantal spelers in de selectie om zich te presenteren om in aanmerking te komen voor een profcontract.

Voor meer informatie kunt contact opnemen met dhr. Henk Donk Tel: +597 89 08 098

P