SVB – voetbal weekeinde

SVB – voetbal weekeinde

Ondanks de aanhoudende regen is er in het komend weekeinde weer eens volop voetbal! Op de kunstgrasmat van het Franklin Essed Stadion vinden aanstaande vrijdag ( 17 februari) de volgende wedstrijden plaats:

19.00 uur – SNL vs Robinhood
21.00 uur – Leo Victor – Voorwaarts

Leo Victor moet tegen Voorwaarts proberen zich te herstellen van een zware 0 – 6 nederlaag, terwijl de geelzwarte formatie zelf een hele degelijke wedstrijd achter de rug heeft in de 4 – 1 zege op Slee Jr.
In de andere wedstrijd gaat Robinhood na de nederlaag tegen PVV alweer voor de zoveelste zege op een rij; het moet wel erg vreemd lopen als het nietige SNL niet ook aan de zegekar gebonden word.

Op zaterdag staan de volgende wedstrijden geprogrammeerd:
18.00 uur – Inter Wanica vs Santos
20.00 uur – Slee Jr vs PVV

De prestaties van Santos zijn bijzonder slecht en het lijkt wanhopig wachten op een ommekeer in de situatie van de Nickeriaanse club; Inter Wanica daarentegen mag dan wel een aantal nederlagen op rij geleden hebben, maar hebben veelvuldig getoond dat de ploeg voetballend heel degelijk in elkaar zit.

Slee Junior heeft als promovendus reeds een aantal goede wedstrijden op de mat gelegd. De ploeg van trainer Feller oogt altijd wel gevaarlijk, maar weet al een paar wedstrijden niet meer te winnen en PVV zal geen gemakkelijke opgave worden. Sterker nog, de mannen van de politie hebben slechts 1 keer verloren en hebben een hele sterke selectie om terug te kunnen veren.

Zondag 19 februari:
18.00 uur – Broki vs Flora
20.00 uur – Inter Moengotapoe vs Transvaal

Ondanks promovendus Flora maar niet tot goede prestaties kan komen in de 1ste divisie, kan de wedstrijd tegen Broki een hele interessante worden. De jongens van Abra broki hebben de smaak van een overwinning reeds te pakken en dat kan zondagavond een psychisch voordeel voor hen zijn.

De laatste wedstrijd van het weekeinde is ongetwijfeld ‘de’ klapper van het weekeinde; Inter Moengotapoe en Transvaal zijn nog beide zonder puntenverlies en daar komt zondagavond dus zeker verandering in. Beide ploegen hebben getoond vrij gemakkelijk het net te kunnen vinden en geven niet veel weg achterin….. deze wedstrijd heeft alle ingredienten voor een zeer aantrekkelijk spektakel……

P