1ste divisie:
Flora – Notch: 1 – 1 (0 – 1)
Migamba Antomoi scoorde in de 2de minuut voor Notch, Guiliano Reding in de 72ste minuut voor Flora.

Inter Wanica – Slee Junior: 2 – 1 (2 – 1)
Ronald Ida scoorde voor Slee in de 2de minuut, Royston Abauna(36′) en Malik Kago(44′) namens Inter Wanica.

2de divisie:
Sunny Point – KD: 1 – 1 (0 – 0)
Emanuel Koeba scoorde in de 50ste minuut voor Sunny Point, Finidi Jabini maakte in de 60ste minuut voor KD de gelijkmaker.

Vrouwendivisie:
Inter Para – Broki: 1 – 2 (1 – 2)
Damarez Williams scoorde voor Inter Para in de 45ste minuut, Cynthia Sital(18′) en Mervil Blatz(20′) waren de doelpuntenmakers aan de zijde van Broki.

* Op 30 maart kwamen in de u-20 klasse Flora en Absotegen elkaar uit. Abso won na een 4 – 0 ruststand overtuigend met 6 – 0. De doelpunten kwamen op naam van Jaier Lobles(2 maal), Vabrisso Babel, Shefalmo Korendam, Romario Mijnals en Shaquille Gambier(o.g)