Telstar ontmoet Surinaamse elftal

Op dinsdag 6 augustus is het groot feest in het Rabobank IJmond Stadion. Telstar sluit dan de voorbereiding af met de oefenwedstrijd tegen het nationale elftal van Suriname. Een grote eer voor de Witte Leeuwen om “Natio Suriname” te mogen verwelkomen in Velsen-Zuid en een mooie reden om de voorbereiding met een groot feest af te sluiten.

Groot feest

Rondom de wedstrijd in het Rabobank IJmond Stadion zullen wij verschillende festiviteiten organiseren, kunt u genieten van de Surinaamse keuken en muziek en is iedereen welkom. De stadiondeuren zullen vanaf 17.00 uur worden geopend waarna de festiviteiten direct zullen beginnen. Om 19.00 uur trappen beide ploegen af voor een, hopelijk, spannende wedstrijd!

Muzikale omlijsting

Een feest zonder gezellige muziek is natuurlijk geen feest! Daarom hebben we rondom de wedstrijd live muziek. Naks KLKawinLoco en Caribbean Brass International zullen vanaf 17.00 uur de sfeer naar een hoogtepunt brengen met hun muzikale omlijsting en de aftrap van een fantastische avond.

De muziekformatie NAKS Kaseko Loco (NKL), is niet alleen gespecialiseerd in kaseko (traditionele kaskawi en winti) maar heeft het repertoire uitgebreid tot Caribische, Latijns-Amerikaans en Amerikaanse soulmuziek. Gezien de Afro-muzikale bagage die bij de leden van Kaseko Loco ontwikkeld is, is deze groep een begrip in Suriname én Nederland.

De Caraïbische brassband Caribbean Brass International is een lopend dansorkest. De band bestaat uit een aantal blazers en drummers. De muzikanten zijn jongeren afkomstig uit het Caraïbisch gebied, o.a. Aruba, Antillen, Santo Domingo, Suriname, Haïti en Ghana, en woonachtig in Amsterdam en Almere, die broederlijk met elkaar omgaan.

Historie

Telstar kent een rijke historie als het gaat om voetballers met de Surinaamse nationaliteit die voor de Witte Leeuwen speelden. Bekende namen als Jimmy Floyd Hasselbaink, Anthony Correia, Radjin de Haan, Florian Vijent (28 november 1961 –  7 juni 1989) en Andwelé Slory maken deel uit van deze rijke historie. Ook in de huidige selectie komen we de Surinaamse nationaliteit tegen. Nieuwkomer Roscello Vlijter is afkomstig uit Paramaribo. Een mooie ontmoeting met zijn landgenoten ligt in het verschiet.

Kaartverkoop

De wedstrijd tussen Telstar en Suriname start om 19.00 uur. Alle kaarten (gehele Oost-tribune, West A, E en F kosten €10,- per stuk. De verkoop start per direct. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.telstarticket.nl. Samen maken wij er een fantastisch voetbalfeest van!

bronvermelding http://www.sctelstar.nl/uncategorized/7459/

BESTEL KAARTEN HIER

 

P