Transvaal nog altijd perfect na 5 wedstrijden, Notch overtuigend langs Leo Victor

Hekkensluiter Santos heeft ook vrijdagavond geen overwinning weten te behalen in de 1ste divisie van de SVB; na een 2 – 1 score bij de rust wist de groenwitte formatie onder coach Achaibersingh met 3 – 2 te winnen. De coach voerde 5 wijzigingen door in het elftal en keek al vrij vroeg tegen een tegengoal aan; het was Alvaro Reingoud die met een mooie boogbal de doelman het nakijken gaf in de 13de minuut.

Lalanie Tooy antwoordde goed terug en scoorde al na 6 minuten de gelijkmaker; na amper een half uur spelen scoorde de centrale aanvaller zelfs de 2 – 1. In de 2de helft kreeg de Transvaal nog tal van mogelijkheden, maar alleen de ingevallen Orlando Pinas zou nog een goaltje meepikken en daarmee de eindstand bepalen.

Notch overtuigend langs Leo Victor

Al heel vroeg en liefst in de 3de minuut opende sv Notch de score in de wedstrijd middels een treffer van Andre Luiz da Silva. De club uit Moengo controleerde de wedstrijd vrij goed, maar gaf toch nog voor rust een strafschop weg door een overtreding op Jetro Rees; Jual Pengel nam plaats achter het leder en maakte geen fout; 1 – 1.

Notch bleef de aanval opzoeken in de 2de helft en in de 67ste minuut was het raak; de jonge Robinho Pinas zette zijn tegenstander op het verkeerde been en schoot de 2 – 1 langs doelman Pandooi. In de 90ste minuut maakte Finidi Misidjan er de 3 -1 van.

In deze wedstrijd kreeg Tafarel Doekoe de rode kaart toegewezen door arbiter Jokil (2 keer geel).

P