Martinique verslaat El Salvador met 2-1 in Gold Cup

Martinique, aangewakkerd door negen reddingen van doelman Yannis Clementia, hield El Salvador af voor een 2-1 Groep C-overwinning in de CONCACAF Gold Cup op maandag.

Martinique, uitgeschakeld in de groepsfase in de afgelopen vijf Gold Cup-optredens van het team, kreeg doelpunten van Patrick Burner in de 11e minuut en Kevin Fortune in de 16e, plus een late penalty-redding van Clementia.

Nadat Jonathan Rivierez in de 48e minuut met een rode kaart van het veld werd gestuurd, verstrakte de Caraïbische kant verdedigend en ontzegde de Salvadoranen een doelpunt tot de laatste seconden van de extra tijd.

In de andere wedstrijd van Groep C wist Panama te winnen van Costa Rica met 2 – 1. Doelpunten: Aaron Suarez voor Costa Rica, Jose Fajardo en Edgar Herrera voor Panama.