Natio U20 goed aangekomen in Antigua

Op woensdagochtend 21 februari heeft de Surinaamse Natio U20 heren selectie vol enthousiasme hun reis aangevangen naar Antigua en Barbuda, in het kader van het kwalificatietoernooi van de Concacaf Men’s Under 20 Championships. De delegatie heeft in twee groepen gereisd via Guyana, Trinidad en Barbados, met als eindbestemming Antigua en Barbuda.

Met een vlekkeloze aankomst op de bestemming zijn de spelers en stafleden hartelijk ontvangen in het Jolly Beach Resort in St. Mary’s Parish, Antigua, slechts 30 minuten verwijderd van het ABFA Technical Center, waar zowel de trainingen als de wedstrijden zullen plaatsvinden.

De eerste trainingsdag heeft inmiddels plaatsgevonden, bijgevoegd bij dit bericht vindt u foto’s die een glimp opvangen van de intensiteit waarmee onze spelers zich voorbereiden. De komende dagen staan nog twee trainingssessies gepland ter voorbereiding op onze eerste wedstrijd in de kwalificatieronde tegen het gastland Antigua en Barbuda.

Suriname zal aanstaande zondag 25 februari 2024, het veld betreden van het ABFA Technical Center om het op te nemen tegen Antigua en Barbuda. De aftrap staat gepland om 14:00 uur lokale tijd (ATB) en om 15:00 uur Surinaamse tijd (SRT).

P