Natio weet niet te scoren tegen FC Denbosch

Aalst 28 juli 2018

Natio weet niet te scoren tegen Eerste divisie opponent.

Vandaag zaterdag 28 juli na de wedstrijd van gisteren tegen Jong Feyenoord was er weer een vroege vertrek naar Aalst voor het trainingskamp duel tegen FC Denbosch.

De club uit Denbosch speelt in de eerste divisie het een na hoogste niveau in Nederland.

Na 5 min was de eerste kans van de wedstrijd voor Natio na een goede voorzet van rechts van Sorencia Juliaans welke helaas werd over geschoten door Giovanni Asoman.

Gelijk een minuut later was er weer een goede kans na onderscheppen van Giovanni Asoman die de bal goed doorstak naar Ivanildo Rozenblad en deze schoot wederom over.

Tegen de verhouding in werd een geblokte schot vanuit de draai door de spits van Denbosch in de lange hoek geschoten 1-0.
Natio deed niet onder voor de Nederlandse ploeg, maar kon niet voorkomen dat de Boschenaren op voorsprong kwamen.

Het spel ging gelijk op maar in de 37 ste minuut werd het 2-0 via een afgeslagen bal die van 20 meter werd ingeschoten. Dat was dan ook de russtand.

Na de rust een iets feller Suriname maar helaas zonder echte mogelijkheden, maar het waren de Boschenaren die in de 67ste de voorsprong vergrootten naar 3-0.

Na wat mogelijkheden die helaas om zeep werden geholpen werd het in de 78ste minuut 4-0. Misschien een ietwat geflateerde uitslag. De vermoeidheid sloeg aan het einde van de wedstrijd toe.

Kan ook niet anders als je tegen fullprofs moet spelen met reeds vier weken training in de benen en ook nog op een hoger tempo dan gewend moet voetballen.

Al met al weer een nuttige wedstrijd voor Natio. Er was al een significante verbetering ten opzichte van gisteren. Alle arbeid in het team proces zal zich zeker lonen.

P