Speeldagen Concacaf Caribbean Cup Halve finale wedstrijden Robinhood bekend

Concacaf heeft het schema en de wedstrijden voor de halve finales van de Concacaf Caribbean Cup 2023 bevestigd. De twee thuis-en-uit-series worden gespeeld van 24 tot en met 26 oktober  en van 31 oktober tot en met 2 november 2023.
Na een groepsfase van tien clubs, die plaatsvond tussen augustus en oktober, zijn de twee beste clubs uit elke groep doorgegaan naar de knock-outfase van de competitie. Deze vier clubs zijn: Groep A: Cavalier FC (JAM) en Moca FC (DOM), Groep B:SV Robinhood (SUR) en Harbour View FC (JAM)

De knock-outfase bestaat uit de thuis-en-uit-halve finales, de derde plaats-serie en de finale, waarbij de kampioen zich kwalificeert voor de 2024 Concacaf Champions Cup-ronde van 16 en de nummer twee en derde plaats zich plaatsen voor ronde één.
De wedstrijden in de eerste etappe worden gespeeld op:

Dinsdag 24 oktober 2023
Harbor View FC vs. Cavalier FC – Sabina Park, Kingston, Jamaica

Woensdag 25 oktober 2023
18:00u Moca FC vs. SV Robinhood – Estadio Moca 85, Moca, Dominicaanse Republiek

De wedstrijden in de tweede etappe worden gespeeld op:

Dinsdag 31 oktober 2023
Cavalier FC versus Harbour View FC – Sabina Park, Kingston, Jamaica

Donderdag 2 november 2023
21:00u SV Robinhood vs. Moca FC – Dr. Ir. Franklin Essed Stadion, Paramaribo, Suriname

Na de halve finales gaat de winnaar van elke wedstrijd door naar de Concacaf Caribbean Cup-finale van 2023, waar de allereerste Caribbean Cup-kampioen wordt gekroond. De Finale- en de Derde Plaats-serie staan ​​gepland voor 28-30 november (Eerste etappe) en 5-7 december (Tweede etappe).

P