SVB – voetbaluitslagen woensdag 1 maart 2023

In de SVB – vrouwencompetitie hebben de dames van Transvaal onder trainer Monsanto weer eens van zich doen spreken; na een 6 – 0 voorsprong bij de rust werd er ook in de 2de helft volop los gescoord en eindigde deze wedstrijd tegen Adonai in 10 voor de groenwitte formatie en 0 voor de tegenstander. Voor Transie die nu 18 punten uit 6 heeft, scoorde Pamela Ansoe liefst 5 keer, waarbij zij ook nog eens een loebzuivere hatrick scoorde. Chamaira Stekkinger had met 2 doelpunten ook een wezenlijke bijdrage. Saffira Hoogdorp en de jeugdige Chin See Chong en Weerwind vonden allen 1 keer het net.

Trainer Edmund Ramkisoen deed vanavond na 3 geleden nederlagen eindelijk goede zaken met KD. In de 1ste 45 minuten kwam de ploeg van Livorno weliswaar niet tot scoren, maar goals van Donavan Asodanoe(66′) en Denzel Jabini (85′) bezorgden KD de 1ste overwinning van het seizoen. De eindstand werd 2 voor KD en 0 voor de tegenstander Tahiti.