USA zet monsterscore neer op Gold Cup

USA heeft een monsterscore neergezet in de Gold Cup, het werd maar liefs 6 – 0 tegen Saint Kitts en Nevis.

De USA had wat goed te maken. De ploeg van bondscoach Gregg Berhalter, speelde het eerste Gold Cup-groepsduel met Jamaica gelijk (1-1). Saint Kitts en Nevis bleek in alles een stuk minder taaie opponent.

Zonder Christian Pulisic maar met Mihailovic in de basis kwam USA al na twaalf minuten spelen op voorsprong. De AZ-middenvelder scoorde. Bryan Reynolds en Jesus Ferreira (twee keer) bepaalden de ruststand op 0-4.

In het tweede helft tekende Ferreira voor zijn hattrick en tekende Mihailovic, die ook goed was voor twee assists, voor de 0-6. Door de zege gaat de USA aan kop in Groep A met vier punten. Ook Jamaica, dat met 4-1 won van Trinidad en Tobago, heeft vier punten.